Zilte dag

Zilte dag

Zilte Academie Zeeland en Lekker Regionaal Product presenteren de gehele dag: Zilt!

Zilte markt & proeverij - 11:00 - 18:00 uur
Op een markt rond het Future Food House kun je de meest innovatieve producten van Zeeland bij elkaar scharrelen (en kopen). Van zilte aardappelen, zilte bonbons en zilt lam tot bottarga en van harder en kabeljauw tot kokkels, oesterbrood, zeegroenten en Zeeuws zeezout.

Oesterworkshop - 10:00 - 11:00 uur
Syrco Bakker van Pure C, het tweede restaurant van de beroemde chef Sergio Herman op het duin van Cadzand, duikt (diep) in de oesterwereld.

Workshop & Lunch Schaal- en Schelpdieren - 12:00 - 14:00 uur
Joost Deurloo van Bru17 en D.P. Arkenbout van De Vluchthaven, ook in Bruinisse, zijn meesters in het gebruik van Noordzeekrab, scheermessen en andere schaal- en schelpdieren. Proef het beste dat Zeeland te bieden heeft.

Jamsessie en diner - 18:00 - 22:00
Zeeuwse en Rotterdamse koks gaan met elkaar ‘jammen’. Kijk en proef hoe o.a. Sander de Jonge van ’t Hof Welgelegen (Middelburg), D. P. Arkenbout en Joost Deurloo al improviserend koken met Jim de Jong van restaurant De Jong, Pepijn Schmeink van Eendracht en Kevin Loh van Asian Glories.
za 21 september 2013 11:00-18:00
Zilte Academie Zeeland & Lekker Regionaal Product
Bestel kaarten

Onze partners

Trending now