Architectuur aan de keukentafel

Architectuur aan de keukentafel

Er bestaat een grote gelijkenis tussen gerechten en architectuur volgens de samenstellers van het boek ‘What Architects Cook Up’. Speciaal voor het World Food Festival gaat AIR op zoek naar de Rotterdamse variant.

Van Bergen Kolpa Architecten ontvangt je in de keuken van traiteur ChezMo-i aan de culinaire boulevard van Rotterdam: de Nieuwe Binnenweg. Chef Monica van Leeuwen bereidt een mondiale lunch die past bij het onderwerp 'Architecture & Food' waarmee de architecten in binnen en buitenland veel lof oogsten.

Samen met culinaire chefs ontwerpt Van Bergen Kolpa Architecten en ecologen gebouwen en parken voor voedselproductie, handel en consumptie in deze steden. Zowel voor Nederland als de rest van de wereld. Architect Jago van Bergen vertelt aan de keukentafel over ontwerpen voor een Park Supermarkt, Slow Food uit zilte polders, hightech Kastorens, landbouw in de stad en voedselgebouwen voor China, Qatar en Rusland.
za 28 september 2013 13:00-14:00
AIR, het architectuurcentrum Rotterdam
Bestel kaarten

Onze partners