RESTaurant & Foodcurators
De goedgevulde kerkhoven van kantoormeubiliair op de 13.000 m2 onbenutte vloeren van de Katshoek vormen het decor voor de speciale World Food Festival-editie van RESTaurant. Ditmaal stropen de jongeren van Stichting En Route samen met de FoodCurators hun mouwen op om de hedendaagse hoeveelheid RESTstromen voedsel te verwerken tot culinaire verassingen. Het thema voor de diners deze 3 dagen: tijd.
Voor deze gelegenheid werkt RESTaurant samen met de Foodcurators, een hybride van kok, landschapsarchitect en vormgever.
In hun werk is de combinatie van voedsel en tijd belangrijk. Tijd in de zin van een collectie die wordt aangelegd, tijd in een gerecht dat een bereidingstijd heeft, en tijd dat iets waardevoller maakt (zoals een goede fles wijn tijd nodig heeft om op smaak te komen).
Naast de diners wordt er gewerkt aan een lijn van nieuwe producten van restvoedsel. Deze producten zijn tijdens de diners te koop.
Chef: Foodcurators, i.s.m. de leerling koks van stichting En Route
RESTaurant houdt rekening met vegetariërs
Prijs: € 15,00
Max. aantal gasten voor het diner: 50
Meer info over Foodcurators: foodcurators.wordpress.com