Op broodreis naar het Vlaamsch Broodhuys

Op broodreis naar het Vlaamsch Broodhuys

In bijna alle broodtrommels van Nederland zit industrieel brood wat bij supermarkten wordt gekocht. Maar de laatste jaren ruimt het tijgerwit steeds vaker het veld en zijn bijzondere broden in opkomst. Niet meer weg te denken uit Rotterdam is het Vlaamsch Broodhuys. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn team het lekkerste zuurdesembrood van Nederland. Dat betekent de aller-, allerbeste grondstoffen; Camprèmy meel, zuurdesem uit eigen kweek, zeezout uit de Guèrande en het in eigen bakkerij gevitaliseerde water. Maar het betekent ook een authentiek bakproces.

Dimitri neemt ons op zaterdag 28 september mee op een ‘broodreis’ in zijn winkel. Je leert dan werkelijk alle ins & outs over zuurdesem en natuurlijk krijg je de verschillende soorten ook te proeven.

Deze excursie is uitverkocht.
za 28 september 2013 14:00-16:00
Vlaamsch Broodhuys

Onze partners