Dakakker Dining: RESTaurant

Dakakker Dining: RESTaurant

In een setting a la Table d’Hote waar je niet mag kiezen REST je niets dan je te laten verrassen door de culinaire kunsten van de kok met de verworven producten, de daarbij geslecteerde wijnen alsook de uitgekozen muziek.

RESTaurant, het restaurant voor Ruimtelijke En Sociale Transitie, draait op drie ingrediënten: leegstaande panden, onbenut arbeidskapitaal en ongenut voedsel. Zij verschijnt steeds op een andere locatie en werkt altijd met een andere vooraanstaande chef.

In de WASTE WEEK is er op maandag 14 oktober een speciale editie van RESTaurant op de Dakakker van het Schieblock. Voor deze unieke gelegenheid werkt RESTaurant met een combinatie van RESTproducten en wat er REST op de Dakakker.

Bij binnenkomst ontvangt elke gast een welkomstdrankje met amuse en kan men de waan van de dag achter zich laten door rond te dwalen op de bijzondere Dakakker….totdat we compleet zijn en het ‘AAN TAFEL’ klinkt!

Een avond lang dineren op een toplocatie!

Chef: Barbara van Oosterwijk (restaurant ZINC)
Barbara werkt met leerling-koks van stichting En Route

Max. aantal gasten: 35
Prijs 6-gangen menu: € 30,00 (incl. welkomstdrankje)
Prijs wijnarrangement: € 12,50 - € 20,00

Reserveer via [email protected]

RESTaurant houdt rekening met vegetariërs

www.restaurantzinc.nl
ma 14 oktober 2013 19:00-23:00
Stichting Treehouse en planB.
  • Programma
  • Categorie: Lunch / Diner
  • Doelgroep:
  • Aanbieder: Stichting Treehouse en planB.
  • Locatie: RESTaurant
  • Adres: Schiekade 189 3013 BR Rotterdam
  • Prijs: € 30,00 (6 gangen incl. welkomstdrankje) | wijnarrangement: € 12,50 of € 20,00 | reserveren via [email protected]
  • www.REST-aurant.nl

Onze partners

Trending now