Excursie “eten uit de natuur” met dè herbhunter van de gastronomie: Frank Radder! Rungis organiseert speciaal voor het World Food Festival deze bijzondere excursie.
Hunten, foerageren, plukken, struinen, stropen, het past allemaal in de huidige gastronomische trends. Regelmatig organiseert Rungis voor Chefs een excursie ‘eten uit de natuur’. Via het World Food Festival kunt u deze bijzondere ervaring meemaken. Na deze ervaring ziet u voortaan iedere groene strook als gastronomisch landschap. Wat u voorheen achteloos vertrapt zou hebben blijkt ineens gastronomisch inzetbaar.
Herborist Frank Radder verteld u alle do’s en don’ts over ‘eten uit de natuur’. In de ongerepte Oostvoornse duinen gaat u eetbare planten oogsten (uit de maritieme èn landbiotoop), die u tijdens de lunch bij het mooie en duurzame Paviljoen Aan Zee geserveerd krijgt.
Wilde bloemen en kruidenwandeling voor Chef’s in de ongerepte natuur van Zuid-Limburg. Onze vriend, gepassioneerd herborist en de ‘Herbhunter van de gastronomie’ Frank Radder zal zijn kennis met u delen over eten en oogsten uit de natuur.
Monique en Frank Radder Monique en Frank hebben een kwekerij waar ze biologische kruiden in pot en eetbare bloemen telen. Daarnaast is Frank een bevlogen kruidendeskundige en gediplomeerd herborist.
Inschrijven voor deze wandeling?
Meld u aan door een mail te sturen naar
[email protected]o.v.v. excursie eten uit de natuur #WFFRotterdam